Web
	Analytics

Le Loft

Promoties

Wie op zoek is naar een zalige vakantie, is in “Le Loft” aan het juiste adres !

 

Wim en Jet, een Vlaams koppel, lieten op hun 7,5 hectare groot domein La Bouygue te Molieres een oude séchoir-étable, een grote tabaksschuur, volledig renoveren. Zij bouwden deze om tot een loft-woning voor privé-doeleinden, met daarbij een B&B bestaande uit 3 zeer smaakvol en gezellig ingerichte kamers, met o.a. een eigen badkamer met inloop-douche en haardroger, Flatscreen-TV, enz.

 

Een ruime eetzaal met TV (alle Vlaamse, Nederlandse en Franse zenders), koelkast en microgolf-oven maken het de logies mogelijk om overdag zelf een snack klaar te maken.

dit kan ook in de buitenkeuken nabij het zwembad.

In de tuin met overal prachtige panorama’s kan je wandelen of zonnen, en verspreid in het uitgestrekte domein tref je overal rustige plekjes aan waar je in alle privacy kan genieten.

 

Verfrissing zoek je in het grote zwembad omringd met prachtige bloemen, ontstressen doe je in de grote jaccuzi met zicht op Molières. Rond het zwembad zijn naast tuinmeubilair en ligzetels, ook een loungebed en een zonneterras met zalige ‘fatboys’ (=zitzakken) voorzien !

 

‘s Avonds is alles sprookjesachtig verlicht en nodigen de terrasjes aan iedere kamer uit om een lekker glas wijn te degusteren.

 

Waarom iedereen die ooit bij ons logeerde, terugkeert ? Omdat wij als ex-zelfstandigen nu besloten hebben de rust van de Dordogne op te zoeken, en het ons  plezier doet  mensen te ontvangen en  te verwennen !

 

Tot binnenkort ?

Le Tilleul

6-8 personen, Zwembad, 3 Slaapkamers, 2 Badkamers...

Lees meer

Les Hauts De Saint-Jean

15 personen, Zwembad, 7 Slaapkamers met eigen Badkamer en WC...

Lees meer

Le Loft

Een B&B bestaande uit 3 zeer smaakvol en gezellig ingerichte kamers...

Lees meer