Web
	Analytics

Les Hauts De Saint-Jean

 

Deze zeer oude site werd door ons aangekocht in een zeer bouwvallige toestand. Dit creëerde echter de mogelijkheid om zowel het typische karakter van de gebouwen te bewaren, als om de nodige aanpassingen te doen om alle modern comfort te kunnen aanbrengen. We zijn dan ook fier om u deze mooie vakantiewoning voor te stellen.

De RUIME TERRASSEN zijn uitgerust met mooie teaken meubels. Er is een grote au-vent waar u in de koelte van de schaduw verder kan genieten van de mooie tuin en het prachtige uitzicht.

HET GROTE ZWEMBAD (6 x 12) is afgesloten van de tuin, zodat kinderen niet ongevraagd naar het zwembad kunnen. Het zwembad is omgeven met mooie ZONNETERRASSEN met ligzetels, en er is een zonnedouche.
 
6 SLAAPKAMERS, mooi ingericht met degelijke bedden en matrassen (welk bed zie plan). Elke kamer heeft een EIGEN BADKAMER en WC (bad of douche), in één van de slaapkamers staat een extra groot bed (180 x 200).
 
De OPEN KEUKEN is dubbel uitgerust, zodat u in alle comfort kan koken voor een grote groep. Er zijn 2 frigo's, dubbel kookvuur, mixer, vacuüm stoomapparaat, koffiemachine, vaatwasmachine, een wasmachine en droogkast, ruim bemeten eetservies en bestek.
 
In de ene living is een EETPLAATS waar u kan eten aan tafels, die je zowel apart als bij elkaar kan plaatsen. In de andere living is er een BAR met barstoelen en zetels, uitgerust met frigo, vaatwas, ijsblokmachine, expresso (Illy koffiepads), enz... en een mooie ZIT- en LEESHOEK met sateliet TV en VIDEO.
 
Onze huizen zijn zeer comfortabel ingericht met meer dan voldoende bestek (aantal pers.x2), vaatwerk, kookgerei en alle nodige en normale dingen die je ook thuis ter beschikking hebt.

Wij gaan nog een stapje verder en bieden u in LES HAUTS DE ST JEAN

 
EXTRA UITRUSTING
 
-keukenrobot 
-2 microgolfovens
-ovens
-elektrische broodrooster
-fruitpers 
-wokpan
-friteuse 
-grote schotelverwarmer
-ijsblokjesmachine
- professionele messenset
-2 koffiezets 
-1 gewone koelkast in de keuken
-2 vaatwasmachines 
-2 grote koelkasten met diepvriezer 
-nacht- of leeslampjes aan ieder bed 
-haardroger in elke badkamer
-1 x Sat TV met ontvanger -DVD player
  + TV Vlaanderen (met uw kaart) 
-2 x Hifi met cd
-2 xTV DVB-T (TNT) (in kamer 4 en keuken) 
-solar douche aan het zwembad - meerdere parasols 
-kussens op alle stoelen en op alle ligbedden
 
VOOR UW VEILIGHEID enkele brandblussers - branddekens - noodverlichting - co2 en rookdetektoren
 
OP AANVRAAG bezorgen wij u graag
Kinderstoelen - kinderbedjes - loop- en kinderfietsjes - kinderbuggy
Fondue set - gourmet stel
 
VERLICHTING
Rondom het huis, in de tuin en het zwembad is er sfeer - en nachtverlichting, die automatisch aan- en uitschakelt.
 
Voor de KINDEREN is er veel speelruimte voorzien. Daarnaast is er een pingpongtafel, schommelcombinatie en voor de kleinsten enkele speeltjes (er zijn ook kinderbedjes en kinderstoelen beschikbaar = even vragen bij reservatie).
 
We voorzien natuurlijk nog veel meer kleine en grote dingen, die ervoor zorgen dat u uw vakantie in alle comfort kan doorbrengen, o.a. lijst met belangrijke telefoonnummers, toeristische info, lijst met restaurants, enz...
En er staat altijd iets fris en lekker op u te wachten bij aankomst.

in de kamers 1 - 2 - 5 en 6  werden wijzigingen doorgevoerd ivm de stapel- of extra bedden die nog niet op de tekening werden opgenomen.

Le Tilleul

6-8 personen, Zwembad, 3 Slaapkamers, 2 Badkamers...

Lees meer

Les Hauts De Saint-Jean

15 personen, Zwembad, 7 Slaapkamers met eigen Badkamer en WC...

Lees meer

Le Loft

Een B&B bestaande uit 3 zeer smaakvol en gezellig ingerichte kamers...

Lees meer